Чернівчани закликали людей не відвідувати цирк з тваринами (фото)

21.10.2019 10:50   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Вчора пообіді у Чернівцях розпочалися гастролі цирку, який анонсував виступи лами, зебри, верблюда та бегемота.

– Я сюди прийшла зі своїм синочком то донькою, ми долучилися до цієї акції, бо вважаємо що жити тваринам в таких умовах, у вантажівках – це ненормально, - зауважила одна з учасниць акції, пані Людмила. – Ми за те, щоби в цирку виступали клоуни, акробати, танцюристи, але тільки – не тварини. Я вважаю що люди в 21-му столітті мають розказувати діткам – що це не є нормально, показувати відео, за яких умов примушують цих тваринок виконувати трюки… Ненормально, коли слон грається з м’ячем, коли на дикого ведмедя вдягають намордник, і вигулюють на повідку, як домашню собачку, поки всі аплодують… Дітям треба розказувати правду, цього не має бути, тварини повинні жити в природі, в своєму середовищі!
null
 
Працівники шапіто до протестувальників ставилися агресивно, вигукуючи «Хто вам заплатив? Ви мітингуєте за гроші!», - пише "Чернівецький промінь".
null

Натомість батьки, які приводили своїх дітей на циркове шоу, лише знизували плечима.

– Я до такої акції ставлюся нейтрально, - зауважив один з відвідувачів цирку. – З одного боку, я підтримую протестувальників, проте де ще діти зможуть подивитися на живих тварин? В нашому місті лише собаки усюди бігають, а якусь іншу тваринку дитинка тут і не побачить.

null
null
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews