У ДТП на Буковині постраждала шестирічна дівчинка

24.10.2019 09:25   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Під час аварії двох легковиків у Вижниці 6-річна дівчинка отримала перелом ключиці та забій голови.

Поліцейські з’ясовують обставини аварії та розпочали кримінальне провадження. Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, 23-го жовтня, о 15:15 до Вижницького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні доставлено малолітню дівчинку, яка отримала тілесні ушкодження внаслідок ДТП "Поліцейські встановили, що у місті Вижниця на перехресті вулиць Черемоша та Буковинської сталося зіткнення автомобілів «Mercedes-Benz» і «ВАЗ 2109».

Попередньо, під час виїзду на нерегульоване перехрестя 39-річна водійка іномарки проігнорувала вимогу дорожнього знаку та не поступилася «ВАЗу», що рухався по головні дорозі. Під час зіткнення 6-річна пасажирка «ВАЗ 2109» отримала перелом ключиці та забій голови", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews