Буковинець сплатить штраф за неоформену працівницю

26.10.2019 11:07   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

З початку 2019 року  в регіоні зафіксовано 172 випадки незадекларованої зайнятості.

Постанову про накладення штрафної санкції у сумі 125 190  гривень винесено в Управлінні Держпраці у Чернівецькій області. Штраф накладено на підприємця,  який працює у туристичній галузі у Чернівцях за використання найманої незадекларованої праці. 

 
Фізична особа - підприємець допустила до роботи без укладення трудового договору працівницю та не повідомила податківців про прийняття  даної особи на роботу. У ході здійснення інспекційного відвідування, фахівці Держпраці встановили, що працівниця здійснювала трудову діяльність у процесі стажування, - йдеться на сайті Управління Держпраці в Чернівецькій області.


За видами економічної діяльності найбільше нелегальних працівників в області виявлено на будівництві, в торгівлі, у закладах ресторанного та готельного бізнесів,  на підприємствах автотранспорту та сільського господарства.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews