Буковинка намагалася перевезти 100 пачок цигарок до Румунії

28.10.2019 21:45   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Під час митного контролю буковинка пред’явила особисті речі та 100 пачок цигарок, які вона перевозила до Румунії з метою продажу.
 
37-річна буковинка, прямуючи цієї ночі в якості пасажирки легкового автомобіля "Volkswagen Golf” в приватних справах до Румунії, для проходження митного контролю обрала смугу руху "зелений коридор”. Такими діями вона заявила про відсутність будь-яких предметів, переміщення яких через митний кордон обмежено чи заборонено. Під час митного контролю буковинка пред’явила особисті речі та 100 пачок цигарок, які вона перевозила до Румунії з метою продажу.
 
Відповідно до рішення митного органу автомобіль перевели на смугу руху "червоний коридор”. Під час поглибленого огляду виявилось, що спеціально виготовлені тайники автівки вщент наповнені тютюновими виробами.
 
Спроба незаконного переміщення сигарет мала місце у пункті пропуску "Порубне".

За складеним протоколом 1233 пачки тютюнових виробів вітчизняного виробництва з акцизною маркою України загальною вартістю 50 531 грн. та авто 2000 року випуску, оцінене у 80 000 грн., вилучили.
 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews