Чернівецька область отримала нового губернатора

29.10.2019 07:58   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

До останнього часу Сергій Осачук обіймав посаду радника чернівецького міського голови з питань культурної політики та міжнародних відносин.

 28 жовтня, Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні в Маріуполі Донецької області схвалив низку кадрових питань. Зокрема, Уряд погодив призначення Сергія Дмитровича Осачука головою Чернівецької обласної державної адміністрації.

З 2014 р. Сергій Осачук був почесним консулом Австрії в Чернівцях, а також радником міського голови з питань культурної політики та міжнародних відносин.

Сергій Осачук народився в 1972 р. в Чернівцях. Кандидат історичних наук, працював науковим співробітником Центру буковинознавства при Чернівецькому університеті. Перекладач, автор і видавець низки монографій з історії німців Буковини, міжетнічних стосунків, дипломатичних документів, науково-популярних нарисів з історії Чернівців.

За матеріалами promin.cv.ua.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews