Буковинець наніс тілесні ушкодження поліцейському

31.10.2019 20:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Сьогодні, 31 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що в селі Лопушна в одному з місцевих магазинів відвідувач здійснив словесну суперечку з продавчинею магазину.

Отримавши повідомлення про суперечку, поліцейські Вижницького відділення поліції прибули на виклик для врегулювання конфліктної ситуації. Під час спілкування з правоохоронцями 47-річний чоловік поводився агресивно і зухвало. Здійснюючи супротив, порушник накинувся з кулаками на поліцейського та наніс йому тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції задокументувала правопорушення та опитала свідків події.

Наразі за вказаним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews