У Чернівцях скажений собака покусав людину

06.11.2019 12:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Через кілька днів собака померла.
 
Нещодавно у Чернівцях на вулиці М. Рильського домашній собака покусав двох господарів. Як повідомили у пресслужбі Чернівецької міської ради, з’ясувалось, що тварина була хвора на сказ. Зі слів власника, собака постійно гуляла за межами двора, господарство межує з полем, де були помічені лисиці.
 
Відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії щодо сказу собаки. За інформацією начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ірини Смоляк, лабораторні дослідження підтвердили сказ. Через кілька днів собака померла.
 
Під час засідання комісія вирішила накласти карантинні обмеження на приватне господарство, де стався даний випадок. Частину території по вулиці М.Рильського визнали загрозливою зоною в радіусі 100 метрів захворювання на сказ з 05 листопада 2019 року. Також  затвердили комплексний план заходів по боротьбі та профілактиці сказу в цьому господарстві та по місту загалом.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews