На буковинському кордоні затримали контрабандиста

13.11.2019 17:23   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Контрабандисти намагалися переправити понад 12 тисяч пачок сигарет. 

 Чергову партію сигарет невідомі намагалися переправити через кордон. Групу осіб прикордонний наряд відділення «Фальків» виявив за 300 метрів до кордону, поблизу загороджувального паркану. Чоловіки саме готувалися подолати паркан. Помітивши, що їх викрили, буковинці разом із товаром вдалися до втечі.
 
Невдовзі за допомогою однієї зі службових собак прикордонники вийшли на слід втікачів. Не зупинили їх й попереджувальні постріли у повітря. Під час втечі парубки залишили по собі кілька пакунків зі сигаретами різних марок.
 

Відпрацьовуючи сліди правопорушників, прикордонники виявили ще 4 пакунки з тютюновими виробами та одну особу без документів. Зі слів затриманого, він громадянин України, мешканець села Давидівка Сторожинецького району. За порушення прикордонного режиму на буковинця складено адмінпротокол. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.


Правопорушники намагалися переправити понад 12 тисяч пачок сигарет, а це за попередньою оцінкою майже пів мільйона гривень.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews