У Чернівцях відкрили оновлений кінологічний центр

16.11.2019 12:19   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

15 листопада у відкритті оновленого кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області взяло участь керівництво МВС, НПУ, органи місцевого самоврядування, силових відомств краю, представники Консультативної місії Європейського Союзу та кінологічних служб з усієї України.

Наразі реконструкція кінологічного центру дозволить якісніше навчати кінологів, тренувати службових собак і ефективніше протидіяти злочинності. Гості оглянули територію, приміщення, вольєри, дресирувальні майданчики та транспорт.

null

Добре облаштований кінологічний центр надасть гідні умови для тренування службових собак, що збільшить ефективність розслідування злочинів. «Не в кожній області є така територія і таке чудове місце» – зазначив заступник Голови НПУ Олексій Руденко.

null

«Це черговий, реконструйований кінологічний центр, який відкривається за допомогою Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України. І він на даний час найкращий в Україні», – розповіла начальник відділу організації кінологічної діяльності Нацполіції України Світлана Коломієць. Крім цього вона подякувала керівництву поліції в Чернівецькій області, що вони підтримують кінологію і розуміють важливість кінологічної служби».

На оновлених дресирувальних майданчиках кінологи продемонстрували вміння та можливості своїх службових собак.

null

Під час урочистого відкриття буковинські поліцейські-кінологи отримали заохочувальні відзнаки Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та органів державної адміністрації.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews