Ті, хто замовив обшуки НАБУ в облраді, хочуть забрати санаторій в Брусниці за безцінь

16.11.2019 15:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Санаторій у селі Брусниця Кіцманського району у свій час був відомий ледь не на весь радянський союз. Мінеральна вода має унікальні лікувальні властивості, аналогів якій в Україні немає.

Сьогодні в санаторії могло б лікуватись щодня 2000 пацієнтів одночасно, але лікується 20-30 людей, через те, що умови в санаторії на сьогодні жахливі.

Вже декілька років голова облради Іван Мунтян шукав інвесторів для відновлення санаторію «Брусниця». Звертався він і до іноземних інвесторів і до наших, але ніхто не хотів брати на себе такий тягар, адже окрім орендної плати, необхідні мільйони на відновлення санаторію та ще й згідно вимог облради пільгове навантаження (учасники АТО, ООС та члени їх сімей).

Та коли справа зрушилась з мертвої точки, і вдалось відшукати інвестора та пройти усі передбачені законом процедури для передачі санаторію в оренду, несподівано з’явились якісь підводні течії.

За словами Івана Мунтяна з’явились люди, які хотіли отримати цей санаторій за безцінь без будь-яких умов і орендної плати. Саме з ними голова облради і пов’язує «маски-шоу» від НАБУ у «будинку з левами» на Грушевського.

Екс-голова ОДА Олександр Фищук у коментарі ЗМІ заявив, що обшуки НАБУ в облраді схожі саме на політичне замовлення і це привід щоб підняти галас.

Аби запустити процес відновлення унікального санаторію обом сторонам залишилось лише підписати договір. Та коли залишилось зробити останній крок палиці в колеса чомусь кладуть київські правоохоронці.

Джерело: times.cv.ua


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews