У Чернівецькому МіськШЕПі готові до зими

19.11.2019 10:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Комунальне підприємство відремонтувало зламану техніку.

Як повідомляє пресслужба міської ради, спочатку очищатимуться центральні вулиці, де рухається електротранспорт (першочергово спуск на вул. Ю.Гагаріна). Далі оброблятимуться всі автобусні маршрути та вулиці «великого» і «малого» об’їзних кілець. Після розчистки цих вулиць організовуватимуться роботи на інших об’їзних вулицях.
 
На ділянках вулиць, які не посипаються механізовано, де є круті спуски і підйоми, створюються запаси посипкового матеріалу для ручної посипки. На сьогодні для утримання вулично-шляхової мережі міста запас протибуксивних  матеріалів складає:  піску  – 152,5 куб.м., піщано-соляної суміші – 2815,8 куб.м., солі – 1456,8 т. Підприємством проведено профілактичний ремонт 37 одиниць дорожньої техніки (при плані 39).
 
КЖРЕП та приватними підприємствами для здійснення прибирання тротуарів і прибудинкових територій в зимовий період, буде задіяно 24 одиниці автотракторної техніки та 268 двірників. Також, зазначеними підприємствами заготовлено піску 432,73 куб.м і солі 78,1 т. 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews