На Новоселиччині жінка облаштувала нарколабораторію з виготовлення амфетаміну (фото)

20.11.2019 19:14   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На Новоселиччині місцева жителька обладнала лабораторію по виготовленню психотропної речовини амфітамін з метою розповсюдження її на території району.

Співробітники Управління протидії наркозлочинності спільно із слідчим Управлінням ГУНП в Чернівецькій області та спецпідрозділом «КОРД» затримали 29-річну жительку Новоселицького району, яка займалася реалізацією наркотичних речовин.

null

Під час санкціонованого обшуку співробітники поліції виявили та вилучили такі наркотичні речовини, як амфетамін та канабіс, а також прекурсори і обладнання для виготовлення амфетаміну.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

null

Співробітники поліції затримали зловмисницю в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває, призначено низку необхідних експертиз.

За матеріалами Національної поліції


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews