Буковинські правоохоронці розшукали чоловіка, який викрав авто

27.11.2019 10:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Співробітники поліції оперативно розшукали чоловіка, який викрав авто. За вказані дії правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До поліції звернувся 65-річний житель села Драниця Новоселицького району. Чоловік повідомив, що на одній із вулиць села Костичани невідома особа заволоділа його автомобілем марки «Mercedes Benz».

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. Правоохоронці опитали потерпілого, а також перевірили коло осіб, які могли бути причетні до злочину та встановили особу крадія.

Ним виявився 41-річний житель села Костичани. Зловмисник перебуваючи в неприязних відносинах із потерпілим заволодів його автомобілем.

Працівники поліції вилучили транспортний засіб та помістили на тереторію Новоселицького відділення поліції.

Слідчі Новоселицького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews