На Буковині водій намагався відкупитися від поліціянтів стодоларовою купюрою

30.11.2019 08:24   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Водій, який керував у стані алкогольного сп’яніння, пропонував неправомірну вигоду співробітнику поліції за не притягнення до адміністративної відповідальності. 

Патрулюючи територією обслуговування міста Вижниця, поліцейські групи швидкого реагування зупинили водія мотоцикла «Musstang» за порушення Правил дорожнього-руху.

Під час спілкування з 32-річним кермувальником, працівники поліції виявили у нього характерні ознаки алкогольного сп’яніння.

Після проходження огляду на стан алкогольного спяніння за допомогою приладу «Драгер», який показав позитивний результат, порушник запропонував правоохоронцям гроші у сумі 100 доларів.

Працівники поліції відмовилися від грошей і попередили чоловіка про неприпустимість протиправної поведінки та передбачену законодавством кримінальну відповідальність.

Проігнорувавши застереження поліцейських, зловмисник поклав кошти до службового автомобіля. Правоохоронці зафіксували неправомірні дії, повідомили керівництво та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Вижницького відділення поліції.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews