Цьогоріч українці відчують здорожчання газу двічі

30.11.2019 17:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) має намір підвищити тарифи на послуги акціонерного товариства "Чернівцігаз" та ще 43-х газорозподільчих компаній.

Як повідомляється на сайті НКРЕКП, комісія сьогодні схвалила підвищення тарифів на розподіл газу для облгазів, пише molbuk.ua.

Повідомляється, що з метою недопущення соціальної напруги серед населення та недопущення різкого збільшення фінансового навантаження на споживачів природного газу перегляд тарифів на послуги розподілу природного газу пропонується здійснити в два етапи - з 1 січня 2020 року і з 1 липня 2020 року.


Так, наприклад, новий тариф на послуги з розподілу газу з 1 січня 2020 року для компанії "Чернівцігаз" може становити 1,09 грн за куб. м, а з 1 липня – 1,44 грн за куб. м.

Також повідомляється, що НКРЕКП оголосила відкрите обговорення проектів постанов про встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу для облгазів. Ці обговорення відбудуться у Києві на вулиці Смоленській, 19 (каб. 123).

Обговорення проекту постанови щодо встановлення тарифу на послуги розподілу газу компанії "Чернівцігаз" відбудеться 12 грудня о 15.15.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews