У Чернівцях на пішохідному переході іномарка збила школяра

06.12.2019 13:42   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
З травмами дитину госпіталізовано до лікарні.

Вранці 5 грудня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Головної - Полєтаєва у Чернівцях. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановила, що 53-річний водій автомобіля «Peugeot Expert» не встиг вчасно зреагувати на хлопчика, який раптово вибіг на пішохідний перехід, і допустив наїзд. Зі струсом головного мозку, забоями стегна та гомілки 9-річного потерпілого госпіталізовано до лікарні.

Слідчі вирішують питання про внесення відомостей за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews