Вeta-версію оновленої геоінформаційної системи презентують у Чернівцях

11.12.2019 00:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

13 грудня  об 11 годині в Центрі культури «Вернісаж» (вул. О. Кобилянської, 53) відбудеться презентація beta-версії оновленої геоінформаційної системи Чернівецької міської ради.

Зокрема, буде презентовано нові модулі ГІС: публічний геопортал, бюджет на мапі, реєстр нерухомого комунального майна, інвестиційна мапа, реєстр рекламних конструкцій, міський земельний кадастр.

В презентації візьмуть участь: Олексій Каспрук – міський голова Чернівців; Ольга Обершт – радниця міського голови Чернівців; Богдан Бойко – експерт з питань громадянського суспільства та місцевого самоврядування EUACI; Тарас Случик – національний консультант муніципального компоненту EUACI; Андрій Черін – директор SoftPro. Після презентації відбудеться дискусія «Виклики та можливості для міських рад у розвитку ГІС та роботі з відкритими даними».

Модератором буде радниця Чернівецького міського голови Ольга Обершт, за участі:

Олексій Каспрук – міський голова Чернівців

Надія Бабинська – експертка з відкритих даних

Андрій Черін – директор SoftPro

Роман Романко – експерт з просторового планування Програми U-L – експерт з просторового планування Програми U-LEAD з Європою.

Презентація проводиться за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС, яка фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії. 

За матеріалами http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews