Внаслідок зіткнення автомобілів «Opel» та «Renault» постраждали двоє буковинців

11.12.2019 22:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Внаслідок зіткнення автомобілів «Opel» та «Renault» постраждали двоє буковинців. З травмами різного ступеню тяжкості потерпілих доставлено до лікарні. Наразі поліцейські здійснюють досудове розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася приблизно о 18-й годині на автодорозі у межах села Чагор Глибоцького району.

На місці аварії слідчо-оперативна група Глибоцького відділення поліції встановила: керуючи автомобілем «Opel Combo», 19-річний житель району не врахував дорожньої обстановки і під час маневру обгону виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з «Renault Megan». Під час автопригоди постраждали 42-річний водій «Renault» і 20-річний пасажир «Opel».

Відомості про ДТП слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для з’ясування всіх обставин аварії призначено низку експертиз.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews