Неповнолітнього буковинця засудили за збут наркотиків

12.12.2019 11:03   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Юнак погодився працювати наркокур'єром.

Шевченківський районний суд  Чернівців виніс вирок уродженцю смт Кельменці, який з березня 2018 року прийняв пропозицію про прийняття на роботу розповсюджувачем, та продавав  канабіс та амфетамін через мессенджер «telegram.my». Про це повідомляє promin.cv.ua з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.
 
Як з'ясувалося у ході слідства, молодик з кінця осені 2017 року став учасником групи, яка реалізовувала наркотичні засоби, психотропні речовини. І вже в 2018 році почав розповсюджувати наркотичні та психотропні речовини задля отримання прибутку, який непідконтрольний державі.
 
Обвинувачений в скоєному  розкаявся, пояснив суду, що співпрацює з правоохоронними органами, запевнив суд, що подібного більше не повториться. Просив суворо не карати, надати можливість закінчити навчання і працевлаштуватися на роботу.
 
Суд прийняв до уваги усе вищесказане та засудив неповнолітнього кельменчанина до двох років умовно, а також наклав штраф в розмірі  3 тисячі 432 гривні.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews