На буковинському кордоні затримали чотирьох іноземців-нелегалів та їхнього гіда

29.12.2019 11:13   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
27 грудня прикордонники відділу «Красноїльськ», в ході реалізації випереджувальної інформації з власних джерел, завадили групі з чотирьох нелегалів потрапити до Румунії.
 

Іноземців та їх провідника прикордонники затримали за кілометр до державної межі. Останні, якраз потайки пробиралися гірськими стежками до омріяного Євросоюзу. Документів із собою затримані не мали, однак назвалися громадянами Афганістану й Судану, інші двоє, чоловік та жінка, виявилися вихідцями з Коморських островів.

 
Прикордонники затримали жителя Красноїльська, який переправляв іноземців через кордон. Стосовно буковинця працівниками Національної поліції проведено необхідні слідчі дії за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 332 КК України, незаконне переправлення осіб через державний кордон.
 

За спробу незаконного перетинання державного кордону України іноземці також понесуть відповідальність, що правда адміністративну. Поки тривають заходи щодо їх повної ідентифікації.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews