На Буковині невідомий збив пішохода та залишив постраждалого помирати на узбіччі

02.01.2020 17:26   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Труп чоловіка виявили люди 1 січня. Підозрюваного у вбивстві розшукує поліція.

Учора,  приблизно о 17:20 до поліції надійшло повідомлення про загибель пішохода на автодорозі в селі Шилівці Хотинського району. Для з’ясування обставин події за вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Хотинського відділення поліції.

Поліцейські оглянули місце пригоди, тіло потерпілого, а також опитали можливих очевидців. За результатами першочергових оперативно-розшукових дій правоохоронці встановили, що до вказаної автопригоди може бути причетним позашляховик темного кольору на іноземній реєстрації. На пошуки автомобіля та водія орієнтовано всі наряди Чернівецької області, а також сусідніх областей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За фактом ДТП слідчі Хотинського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews