Хто в Чернівцях платитиме менше за тепло?

06.01.2020 12:31   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У комунальному підприємстві "Чернівцітеплокомуненерго" повідомили про збитковість тарифів на опалення для населення, у зв’язку з чим перерахунок нарахувань платежів за грудень 2019 року не проводитиметься.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті підприємства, пише molbuk.ua

"Міське комунальне підприємство "Чернівцітеплокомуненерго" прийняло рішення через збитковість тарифів на теплову енергію для населення та послугу з цетралізованого опалення перерахунок розміру нарахувань для категорії споживачів – населення за грудень 2019 року не здійснювати", – йдеться у повідомленні.


Водночас зазначається, що комунальне підприємство здійснюватиме перерахунок нарахувань за спожиту теплову енергію в грудні окремим категоріям споживачів.

"Здійснити перерахунок розміру нарахувань за спожиту теплову енергію за грудень 2019 року згідно з коефіцієнтами перерахунку (К) для категорій споживачів:- бюджетні установи – 0,6416; – інші споживачі – 0,6256", – йдеться у повідомленні.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews