За пограбування церкви буковинець сяде за ґрати на чотири роки

19.01.2020 14:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Злодій викрав пожертви прихожан, побутові обігрівачі та подарунки, підготовлені дітям-сиротам.

На Буковині засудили чоловіка,який систематично вчиняв злочини на території Герцаївського району. Зокрема, на його рахунку крадіжка з церкви святих апостолів Петра і Павла в с. Хряцька Герцаївського району, звідки викрав пожертви прихожан, побутові обігрівачі та подарунки, підготовлені дітям-сиротам. Загальна сума вчинених крадіжок складає майже 200 тисяч гривень, повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 
Вироком Герцаївського районного суду злодію призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.
 
З цим вироком прокуратура не погодилась та подала апеляційну скаргу, зокрема тому, що обвинувачений не відшкодував матеріальні збитки потерпілим та не визнав своєї вини.
 
Колегія суддів Чернівецького апеляційного суду частково задовольнила апеляційну скаргу прокурора та постановила новий вирок, яким призначила покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews