Моторошне вбивство на Буковині: зловмисник спершу зґвалтував 65-річну жертву

03.02.2020 12:18   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Судмедексперти розповіли про результати експертизи.

Слідчі обласного управління Нацполіції завершили досудове розслідування умисного вбивства, поєднаного зі зґвалтуванням 65-річної жительки Сокирянщини. За скоєння цього тяжкого злочину підозрюваному загрожує максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, у квітні 2008 року невідома особа нанесла пенсіонерці численні колото-різані рани тулуба і шиї. Внаслідок отриманих травм жінка втратила велику кількість крові та померла. Під час судово-медичної експертизи також встановлено, що перед нанесенням тілесних ушкоджень нападник зґвалтував потерпілу.

Тривалий час цей злочин залишався нерозкритим. Але завдяки планомірній і кропіткій праці слідчих та оперативників, у жовтні минулого року особу зловмисника було встановлено та зібрано беззаперечні докази його причетності до злочину, - повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

На підставі зібраних доказів 33-річному буковинцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Того ж дня слідчий суддя Шевченківського районного суду міста Чернівці обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт щодо підозрюваного направлено на розгляд Сокирянського районного суду Чернівецької області.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews