У Чернівцях дитина звернулася до поліції через домашнє насильство

03.02.2020 13:06   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

За допомогою до працівників поліції звернулася малолітня дівчинка, яка повідомила про вчинення домашнього насильства відносно неї.

Як виявилося, мати покинула родину після народження дитини, а батько знайшов собі іншу сім'ю, в якій не було місця для дівчинки. Так маленька опинилася в бабусі та тітки на утриманні.

Попри відсутність належних умов харчування, безлад та антисанітарію за місцем проживання, дівчинка відвідувала навчальний заклад та гарно вчилася.

Після отримання інформації про дитину, за місцем проживання останньої негайно виїхали ювенальні поліцейські, служба у справах дітей Чернівецької міської ради та працівники Чернівецького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В складі комісії склали акт оцінки ризиків, акт обстеження житлово-побутових умов, які передбачені нормами чинного законодавства.

Дівчинка за власним бажанням поміщена до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Чернівецької одаОДА.

Як повідомили в Ювенальній превенції Садгірського відділу поліції батьки дитини будуть притягнуті до відповідальності в межах норм чинного законодавства.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews