На Буковині прикордонники почали перевіряти температуру у громадян

26.02.2020 13:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Прикордонникам для цього передали безконтактні термометри, які отримали від Червоного Хреста.

У Чернівецькій області в пункті пропуску "Порубне" вже розпочали вимірювати температуру особам, котрі прибувають із країн, де зафіксовано випадки коронавірусу.

Про це на брифінгу сказала в. о. директора Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ Наталія Гопко, пише molbuk.ua.

 

Прикордонникам для цього передали безконтактні термометри, які отримали від Червоного Хреста.

А сьогодні 26 лютого, в пункті пропустку медики проводитимуть навчання для прикордонників, щоби мати змогу якомога швидше виявляти потенційно хворих осіб.

Також в ОДА повідомили, що наразі вже виділено 380 тисяч гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту та медикаментів для надання медичної допомоги пацієнтам з підозрою на хворобу, спричинену коронавірусом. Крім того, 25 лютого сесія обласної рада проголосувала за надання ще 500 тисяч гривень для цих потреб. Також в області очікують на поставку декількох тисяч масок від Міністерства охорони здоров’я.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews