Поліцейські викрили буковинських крадіїв

26.02.2020 23:23   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Чернівцях правоохоронці встановили злодія, який обґрунтовано підозрюється у викраденні документів та особистих речей з автомобіля місцевого жителя. А на Кельменеччині співробітники поліції розшукали серійного злодія, який викрадав майно з будинків в одному із сіл району. У зловмисників поліцейські частково вилучили речові докази.

Під час досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки речей з автомобіля чернівчанина.

Поліцейські встановили, що перебуваючи на одній з вулиць міста, чоловік проник до автомобіля «Mercedes Benz» та викрав особисті речі його власника.

Правоохоронці Шевченківського відділення поліції оглянули місце злочину, перевірили коло осіб, які могли бути причетні до крадіжки та встановили місцезнаходження зловмисника.

Правопорушнику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Ще дві крадіжки розкрили співробітники Кельменецького відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що 39-річний жителя села Бернове проник до будинку та викрав речі домашнього вжитку. Своїми діями порушник наніс матеріальну шкоду потерпілому на суму близько 4 тисяч гривень.

Також поліцейські з’ясували, що чоловік причетний до аналогічної крадіжки, яку вчинив у минулому році.

За вказаними фактами тривають досудові розслідування у кримінальному провадженні за ознаками частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews