Оперативники Кельменецького відділу поліції викрили серійного крадія

04.03.2020 20:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Правоохоронці оперативно встановили особу, причетну до крадіжки з будинку місцевого жителя. Своїми діями зловмисник завдав потерпілому збитків на суму 4 тисячі гривень. Також співробітники поліції перевіряють його на причетність до інших аналогічних злочинів на території Кельменецького району.

Про те, що невідома особа проникла до приватного господарства та викрала майно, у поліцію повідомив 61-річний житель села Бернове Кельменецького району.

Проведеними заходами співробітники поліції встановили, що крадіжку побутових речей з приватного будинку та сарайного приміщення заявника вчинив 38-річний місцевий житель, який наразі перебуває у поліції під слідством за аналогічні злочини.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews