Буковинця позбавили батьківських прав

11.03.2020 11:16   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На Вижниччині жінка звернулася до Безоплатної правової допомоги з проханням позбавити батьківських прав свого колишнього чоловіка.

 

Подружжя розлучилося у 2009 році. Спільний син проживає з матір’ю та на її повному матеріальному утриманні. Батько не цікавиться дитиною, її життям, навчанням, станом здоров’я та не сплачує аліменти.
 
Жінка спочатку звернулася до Органів опіки і піклування Вижницької міської ради. Та чоловік жодного разу не з’явився на засіданні комісії та не надавав будь-яких заперечень щодо позбавлення батьківських прав.
 
У 2015 році жінка подала позов до Вижницького районного суду, але суд відмовив у задоволенні позову, оскільки позбавлення батьківських прав є крайнім заходом.
 
За чотири роки нічого не змінилося, батько і надалі не приймав участь у житті сина та не надавав матеріальної допомоги. У 2020 році жінка з адвокатом заново звернулися до суду, щодо позбавлення батьківських прав, цього року суд задовільнив позов жінки.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews