Зарізав дружину та задушив 1,5-річну доньку: жорстоке вбивство на Буковині (відео)

12.03.2020 20:50   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Сиротами залишилися ще троє діток.

У Сторожинецькому районі чоловік 38-років зателефонував на лінію 102 та повідомив, що вбив свою дружину та малолітню доньку, 1,5 рочки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці з’ясували: перебуваючи в будинку за місцем проживання, чоловік сокирою зарубав 36-річну дружину та задушив 1,5 річну доньку. Чому так вчинив – пояснити не може. Зараз поліцейські оглядають місце події, опитують зловмисника і можливих свідків та очевидців злочину.
 
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками пунктів 1 та 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За скоєння подвійного вбивства затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews