Мер Чернівців попередив чернівчан щодо необхідних дій у випадку надзвичайного стану в Україні

23.03.2020 13:13   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук просить мешканців міста привести у належний стан всі документи, які стосують реєстрації їхнього місця проживання.

Про це міський голова розповів у прямому ефірі у Facebook, пише molbuk.ua

"Ще немає рішення президента про введення надзвичайного стану. Але ми бачимо світові тенденції. Тому я закликаю зараз тих чернівчан, хто немає правильно оформленого документу, який підтверджує ваше фактичне місце проживання, зробити це у найближчі дні. Тобто, має бути паспорт зі штампом про реєстрацію або інші відповідні документи", - сказав Олексій Каспрук.


У міській раді вже на початку тижня обіцяють пояснити, хто буде приймати заяви, і як будуть видавати документи.

"Необхідно мати документ, який у будь-який момент може підтвердити вашу особу. Це може бути водійське посвідчення, пенсійне посвідчення, військовий квиток тощо і документ, в якому чітко вказано, де ви проживаєте, де ваш дім. Ви можете бути прописані в селі, в іншій області, навіть бути громадянином іншої країни, але якщо сьогодні ви знаходитися у Чернівцях, вам потрібно оформити такий документ на майбутнє", - зауважив Каспрук.
За словами Каспрука, якщо обмежувальні заходи будуть посилюватися, мешканцям необхідні будуть такі окументи, на кожного члена сім’ї.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews