Двоє чернівчан облаштували нарколабораторію на околиці міста

23.03.2020 15:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У орендованій квартирі на околиці Чернівців чоловіки облаштували незаконне виробництво психотропних речовин.

У Чернівцях викрили діяльність нарколабораторії. Двоє чернівчан віком 21 і 23 роки винаймали квартиру на околиці міста, там облаштували незаконне виробництво психотропних речовин. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
 
null
Фото ГУНП
Поліцейські затримали наркоділків, коли ті виготовляли чергову партію наркотиків. Під час обшуку поліція вилучила: 500 грамів амфетаміну; устаткування для виробництва психотропної речовини; прекурсори; ємкості із залишками прекурсорів; електронні ваги та інші речові докази причетності чоловіків до злочинної діяльності.
 
null
Фото Нацполіція

Усе вилучене співробітники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі поліція перевіряє інших осіб на причетність до вказаного злочину, триває досудове розслідування.

null
Фото Нацполіція

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews