В сусідній з Буковиною Тернопільщині повністю заблокували шість населених пунктів

25.03.2020 12:23   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На Тернопільщині 25 березня помер чоловік, що контактував зі священником з Covid-2019. Опісля до села Швейків та ще 5 інших перекрили в`їзди і виїзди.

Наразі пункти Швейків, Ковалівка та 4 інших заблоковані. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Справа в тому, що коронавірус виявили у місцевого священника, який не так давно проводив обряд похорону. На цьому дійстві були присутніми майже 70 осіб. Серед них був зокрема і 68-річний чоловік, який помер у лікарні від коронавірусу.

Сам священик перебуває у реанімації Тернопільскоі клінічної лікарні в важкому стані під апаратом штучної вентиляції легень. Лікарі борються за його життя.

За даними слідства, з початку березня священик контактував близько з 500 особами під час різних релігійних обрядів. Усіх цих людей просять негайно звернутися за телефонами 102 чи 103.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews