У Чернівцях молодикк обікрав нетверезого чоловіка

27.03.2020 11:30   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Три крадіжки сталися в Садгорі, Кіцмані та в Оршівцях.

У відділі комунікації Нацполіції областірозповіли, що у Садгорі 19-річний юнак викрав телефон та гроші з кишені 63-річного місцевого жителя, який в момент злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про інший інцидент, у Кіцмані, поліцейським стало відомо зі слів 32-річної потерпілої, яка розповіла, що невідома особа проникла до її оселі і викрала майже 2 тисячі гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Кіцманського відділу поліції та співробітники Управління карного розшуку встановили, що до крадіжки коштів з приватного будинку потерпілої, причетний 25-річний житель Черкаської області.

Крім того, поліцейськими було встановлено, що житель села Оршівці викрав ювелірні вироби односельчанки, яка гостювала в нього. Поліцейські опитали заявницю та з'ясували: коли жінка перебувала в гостях в односельчанина, вона поклала на стіл ювелірні вироби, а потім їх там не виявила.

За результатами проведеної роботи, дільничні офіцери Кіцманського відділу поліції встановили, що прикраси потерпілої викрав 47-річний чоловік, у якого вона гостювала.

За фактами всіх злочинів у поліції розпочали кримінальні провадження.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews