«Це все Вова. Він залишив усіх без премій», - мер Чернівців обурився, що його заступник відмовився від премії

30.03.2020 11:40   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Олексій Каспрук образився, адже деякі його підлеглі вирішили відмовитися від премій у зв’язку з економічною кризою, спричиненою карантином через коронавірус.

Днями заступник міського голови Володимир Середюк оголосив, що він та ще декілька посадовців міськради відмовились від частини премій у зв’язку з економічною кризою, спричиненою карантином через коронавірус.

Цілком логічний крок посадовця, який розуміє економічну ситуацію у місті. Проте виявилось у Ратуші не усі готові розпрощатись з високими зарплатами та преміями. Міський голова Олексій Каспрук, у закритій групі у мережі вайбер, критично відреагував на рішення Середюка. Переписку мера та заступника, опублікував у мережі фейсбук депутат міськради Іван Гончарюк, - пише promin.cv.ua.

Каспрук написав, що в Середюка немає мізків і через нього усі залишаться без премій.

Так завжди буває, якщо ти не маєш мізків, порядності, досвіду та відчуття ліктя людини якій довіряєш… Це все Вова. Він залишив усіх без премій, - написав Олексій Каспрук.

 

За неофіційною інформацією, міський голова Олексій Каспрук, за три місяці 2020 року, отримав виплат, зарплати та премій на суму 400 тисяч гривень.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews