«Не паліть хату»: жителька Колінківців, яка заразила COVID-19 мешканців Буковини, вибачилась перед сусідами

30.03.2020 12:45   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Мешканка села Колінківці Чернівецької області, що перехворіла на коронавірус, яка раніше записала емоційне відеозвернення до своїх односельчан, в якому просила людей "не палити її хату" і "не вбивати її дітей", відмовилась писати заяву до поліції щодо ймовірного вчинення злочинних дій щодо неї та її сім’ї мешканцями села.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

 


Як зазначили у прес-службі поліції, правоохоронці мали розмову з жінкою, під час якої буковинка нікого конкретно з односельчан не звинуватила в погрозах.


Крім того, жінка категорично відмовилась писати заяву до поліції щодо вчинення щодо неї будь-яких злочинних дій.

Нагадаємо, мешканка Колінківців, яку звинувачують у тому, що вона заразила десятки жителів свого та сусідніх сіл після повернення з Італії, звернулась із емоційним відеозверненням до сусідів, попросивши у них вибачення.



Жінка сказала, що вже одужала і перебуває вдома, та пообіцяла більше ніколи не їздити на заробітки до Італії. Окрім того, буковинка сказала, що чула, що люди хочуть спалити її будинок та розправитись із її дітьми та внуками.


Раніше повідомлялося, що жінка нещодавно повернулась із Італії, де ймовірно підхопила коронавірус. Після повернення додому, буковинка активно брала участь у громадському житті свого села Колінківці. Зокрема, вона ходила на мітинги під Чернівецьку ОДА, де мешканці трьох сіл боролися за створення ОТГ, спілкувалася з головою Колінківців.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews