Ще один населений пункт на Буковині ізольовано

30.03.2020 13:56   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Через загрозу можливого поширення COVID-19, село Чагор визнано зоною з обмеженим в’їздом та виїздом.

Село Чагор, Глибоцького району стало п’ятим в області, в якому обмежили в’їзд та виїзд із населеного пункт. Таке рішення прийнято на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


На в’їзді та виїзді з території села, крім приміських вулиць, створено контрольно-пропускні пункти, на яких цілодобово чергують поліцейські, рятувальники та нацгвардійці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.


В Чагрі встановлено особливий режим в’їзду та виїзду громадян і транспортних засобів. У разі необхідності правоохоронці можуть здійснювати санітарний огляд речей, багажу, транспорту й вантажів.


У населеному пункті повністю заборонено рух по дорогах місцевого значення. Жителів Чагра закликають дотримуватися карантинних обмежень та не порушувати санітарних і протиепідемічних норм.

За матеріалами promin.cv.ua

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews