На буковинському пункті пропуску «Порубне» протест далекобійників

31.03.2020 15:22   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Наразі на кордоні з Туреччиною без їжі і води перебуває близько 90 буковинців.

Близько 50 перевізників та водіїв провели мирну акцію протесту на КПП «Порубне». У такий спосіб намагалися підтримати далекобійників, які застрягли на кордоні з Туреччиною. Їх не пускають, адже Туреччина 21 березня закрила свої кордони.

Серед 800 людей, які наразі вже 10 днів заблоковані на кордоні з Туреччиною, близько 90 – це жителі Чернівецької області.

Учасники мирної акції на КПП «Порубне» розповіли, що водії фур та пасажири знаходяться на закинутому аеродромі. Людей нікуди не випускають. Фактично, вони залишилися без води, без душу, без харчування, - пише acc.cv.ua.

null

«МЗС України разом із причетними компетентними органами вживає усіх заходів для вирішення питання пропуску українських вантажівок. Зокрема, про це йшлося у ході телефонної розмови міністрів закордонних справ України та Турецької Республіки 27 березня. Наші консули надають українським перевізникам максимальну допомогу і сприяння», – зазначили в МЗС.

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews