Перинатальний центр у Чернівцях готують до прийому хворих на коронавірус

31.03.2020 15:29   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Будівництво закладу завершене.

Туди уже завезли меблі. Новозбудований перинатальний центр у Чернівцях, відкриття якого планували 1 квітня 2020 року, може стати резервним шпиталем для інфікованих коронавірусом COVID-19.

Про це у ТСН сказав Сергій Осачук, голова Чернівецької ОДА, - пише Інформаційне Агенство "АСС".

При цьому він зазначив, що наразі на Буковині достатньо резервних місць для пацієнтів з COVID-19, щоб розмістити їх у медзаклади.  

"У нас є достатня кількість резервних місць. У нас є новозбудований новий перинатальний центр, який ми також можемо розгорнути як резервний шпиталь для інфікованих коронавірусом, тому поки що таких ліжок у нас в області достатньо в обласному центрі і в районних центрах", - сказав Осачук. 

У коментарі ІА АСС заступниця головии ОДА Наталія Гусак сказала, що будівництво перинатального центру завершене, туди вже навіть завезли меблі. Втім наразі перинатальний центр готують, як резервну госпітальну базу для пацієнтів з COVID-19.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews