Поліція заарештувала володимирчанина за продаж гранати

Чоловік до кримінальної відповідальності раніше не притягався, втім на нього складали адмінпротокол. Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Оперативну закупку у райцентрі провели працівники карного розшуку Володимирецького відділення поліції вчора, першого квітня. 

Близько 13 години 26-річний житель села Шпанів Рівненського району продав за 500 гривень предмет, схожий на гранату Ф1 та запал до неї. Вперше чоловік продав схожий боєприпас за таку ж суму в березні цьогоріч. 

«Жителя Рівненського району у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Володимирецького відділення поліції Віктор Степанюк. — За результатами отриманої першої експертизи зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Встановлено, що 26-річний чоловік до кримінальної відповідальності раніше не притягався, втім на нього складали адмінпротокол – за порушення пішоходами правил дорожнього руху та появу в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області