У Чернівцях COVID-19 виявили у головного лікаря міської лікарні №1

07.04.2020 12:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: «Чернівецький промінь»

Головний лікар Чернівецької міської лікарні №1 Анатолій Петричук захворів на коронавірус.

Про це повідомляє  «Чернівецький промінь» з посиланням на власні джерела.

У коментарі журналісту «Чернівецького променя» Анатолій Петричук підтвердив, що захворів на COVID-19. Окрім того зазначив, що контактних осіб, зокрема і лікарів, вже перевірили.

Вони в мене всі провірені, нам допомогли придбати оці тести швидкісні, і я протестував своїх співробітників, більш менш все нормально.

Щодо подальшої роботи Анатолій Петричук зазначив, що перебуває у групі ризику, тож все буде залежати від форми у якій буде проходитихвороба, і від рішення керівництва.

Питайтеся в моєму управлінні. Питання чи буду, чи не буду працювати, це не від мене залежить а від ковід, якщо він буде лагідний до мене і до всіх нас, то всі ми будем працювати, і все буде добре. Мене можуть відсторонити від роботи на період цих хвороб, бо в мене група ризику, бо всі 5, що там визначають, всі 5 в мене є. Але я свідомо пішов до роботи, свідомо працював, і сподіваюсь як одужаю буду допомагати ситуації

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Чернівецький промінь»