Буковинця госпіталізували з укусом змії

07.04.2020 12:40   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Випадок стався вчора на Сокирянщині.

6 квітня до Сокирянської центральної районної лікарні госпіталізували 50-річного мешканця с. Сербичани Сокирянського району з діагнозом укус змії.

Стан чоловіка середньої важкості.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує громадянам: щоб попередити нещастя, завжди дотримуйтеся правил безпеки. Будьте обережними під час перебування в горах, лісі та полях.

Найчастіше плазуни зустрічаються саме в такій місцевості. Варто подбати про закрите взуття та уважно стежити за шляхом слідування.
Не забувайте, що при укусі необхідно відразу заспокоїти постраждалого, знерухомити його та прикласти міхур із льодом, щоб зняти у людини больові відчуття. Також можна відсмоктати із рани отруту, спльовуючи її. Але робити це слід лише за умови, якщо у Вас у роті немає жодних ран чи порізів.

Окрім цього, потерпілому слід дати багато пити води. Найкращою допомогою буде негайно звернутися до лікувального закладу.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews