Від сьогодні у Чернівцях з'явився ще один тролейбусний маршрут

10.04.2020 09:28   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Як повідомив керівник КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Михайло Олексюк, з 10 квітня 2020 року на маршрут №11-А вийде ще один службовий тролейбус, який курсуватиме від зупинки «Дріжджзавод» до Калинівського ринку і в зворотньому напрямку.

Службові тролейбуси курсують щодня з 7 до 9.30 та з 17 до 21 години. Право на проїзд в службових тролейбусах мають винятково медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, які в умовах НС забезпечують життєдіяльність міста.

Вхід у тролейбус дозволено лише за наявності спецпроїзного квитка або відповідного посвідчення та маски. Для всіх медичних працівників проїзд у службових тролейбусах є безкоштовним, для решти працівників, які мають право на проїзд в службових тролейбусах, вартість поїздки становить 5 гривень.

Водії та кондуктори тролейбусів попереджені, що в разі перевезення пасажирів без масок і без посвідчень, будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень. Про це повідомляють на офіційному сайті міської ради Чернівців.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews