Правоохоронці припинили незаконне видобування гравію на Буковині

11.04.2020 11:32   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Правоохоронці вилучили екскаватор та вантажівку.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області та співробітники Новоселицького відділу поліції задокументували факт незаконного видобування піщано-гравійної суміші на березі річки Прут у селі Магала.
 
Поліцейські встановили двох осіб, причетних до цього правопорушення. Ними виявилися двоє жителів Новоселицького району. Чоловікам загрожує позбавлення волі до трьох років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події правоохоронці вилучили екскаватор, вантажівку, підручні засоби і знаряддя вчинення цього правопорушення. За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.
 
Слідчі  поліції звернулися з клопотанням до Новоселицького районного суду для накладення арешту на транспортні засоби і знаряддя вчинення цього правопорушення.  

Триває досудове розслідування.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews