У Дубно місцевий житель пограбував декілька магазинів

Чоловік був судимий раніше, проте продовжив вчиняти крадіжки. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У слідчому ізоляторі перебуває 29-річний раніше судимий зловмисник, який у квітні встиг скоїти у Дубно три крадіжки з магазинів. Учора, 22 квітня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі та після звільнення перебував під адміністративним наглядом, правила якого порушував неодноразово та притягувався до відповідальності.

Однак, маючи вже здобутий «досвід» у вчиненні крадіжок, продовжив вдосконалювати набуті навички.

Так, четвертого квітня близько шостої ранку він проник та обікрав магазин на вулиці Миколи Лисенка, незаконно заволодівши грошовими коштами, а вже 13 квітня навідався на вулицю Михайла Грушевського, де із торгового закладу прихопив із собою продукти харчування і шоколад на загальну суму 500 гривень.

Наступним об’єктом злочину знову став міні-маркет на вулиці Миколи Лисенка. Зловмисник 21 квітня близько 05:00, пошкодивши ролети на вхідних дверях, проник усередину та привласнив із каси 320 гривень. А до місця злочину дістався ще й на викраденому велосипеді, який не встиг забрати, адже був помічений працівниками охорони.

За результатами проведених слідчих дій та розшукових заходів поліцейські оперативно затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дубенського відділу поліції повідомили йому про підозру у вчинених крадіжках із проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 КК України. Відповідно до ухвали суду тепер підозрюваний перебуватиме під вартою.

Крім того, наразі тривають слідчі дії відносно вчиненої ним крадіжки велосипеда.

Санкція інкримінованої дубенчанину статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області