Винуватець смертельної ДТП зізнався у скоєному

27.04.2020 18:24   Опубліковано : Новини Буковини
Джерело: onebuk.tv

26 квітня 23-річний житель села Ванчиківці допустив наїзд на 57-річного жителя Новоселицького району. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, а кермувальник зник у невідомому напрямку.

На пошуки винуватця ДТП було орієнтовано особовий склад Новоселицького відділення поліції. Ввечері чоловік сам прийшов до поліції і зізнався у скоєному. Зловмисника затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального Кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Призначено низку криміналістичних експертиз.

Слідчі поліції ГУНП в Чернівецькій області повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: onebuk.tv