На Буковині коронавірусом заразилися ще 60 людей

Одужали від коронавірусу 19 осіб.

29.04.2020 12:47   Опубліковано : Новини Буковини
Джерело: CvNews

У Чернівецькій області станом на 28 квітня офіційно підтверджено 1489 випадків зараження новим коронавірусом COVID-19. За останню добу виявили ще 60 випадків, з яких 19 осіб одужали.

Про це під час відеозвернення повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук. 

"Із цих 60 випадків 21 припадає на Чернівці, інші розподіляються по різних населених пунктах нашої області. На превеликий жаль, ця статистика поки що є такою, що ми повинні з вами бути дуже уважними та обережними", - сказав Осачук.

За його словами, із виявлених нових випадків, 19 буковинців сьогодні одужали від коронавірусу, вони двічі отримали негативні результати тестів. Таким чином, у Чернівецькій області від коронавірусу вже вилікувалися 98 осіб.

"Дуже приємно, що ще 19 людей одужали від коронавірусної хвороби і позначка тих, які одужали, сягає майже ста осіб. На сьогодні 98 буковинців одужали і можуть повернутися до звичного життя", - сказав посадовець.

Як розповів Осачук, у лікарнях області для хворих на коронавірус передбачено 2783 ліжка, наразі зайняте 501 ліжко.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews