Буковинця судитимуть за жорстоке вбивство пенсіонера

03.05.2020 13:37   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Прокуратура скерувала до суду обвинувачення щодо 27-річного сторожинчанина, якого звинувачують у вбивстві пенсіонера.

Сторожинецька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно 27-річного жителя м.Сторожинець, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

27 грудня 2019 року, заходившись в будинку за місцем проживання потерпілого, що розташований у місті Сторожинець, під час спільного розпиття спиртних напоїв, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, який переріс у бійку між ним та потерпілим, під час якої обвинувачений схопив сокиру та наніс нею чисельні удари в область голови, чим завдав останньому тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці події, - йдеться у повідомленні.

Відповідно до ч.1 ст. 115 КК України, у разі визнання обвинуваченого винним, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Сторожинець.інфо.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews