У горах Буковини очікуються заморозки і сніг

07.05.2020 17:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Синоптики прогнозують сильні заморозки у горах Чернівецької області.
 
8 травня температура повітря тут знизиться до 0-3°С. Такою ж вона буде і 9 травня, крім того, заморозки у 0-3°С прогнозують на поверхні ґрунту (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).
 
За прогнозом Чернівецького обласного центру з гідрометеорології, 8 травня на рівнинній території Буковини мінлива хмарність, без істотних опадів. Вiтер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7°С тепла, вдень 12-17°С вище нуля. У горах уночі невеликий мокрий сніг та сніг, вдень без істотних опадів. Вночі сильні заморозки в повітрі 0-3°С, вдень повітря прогріється до 12-17°С тепла.
 
9 травня на Буковині буде мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вiтер північно-західний, 5-10 м/с. Уночі 3-8°С тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°С, в горах сильні заморозки в повітрі 0-3°С. Вдень температура повітря 15-20°С із позначкою «плюс».
 
10 травня в області мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вiтер змінних напрямків, 3-8 м/с. Стовпчик термометра вночі підніметься до 5-10°С тепла, в горах 1-6°С тепла. Вдень буде 18-23°С вище нуля.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews