Чернівецького прикордонника звинувачують в отриманні хабара за «кришування» тютюнової контрабанди

08.05.2020 15:38   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Прикордонник отримав гроші за сприяння у безперешкодному переміщенні поза митним та прикордонним контролем тютюнових виробів.
 
За процесуального керівництва військової прокуратури Чернівецького гарнізону завершено досудове розслідування та скеровано до Сторожинецького суду районного суду Чернівецької області обвинувальний акт відносно техніка-водія відділу інженерного облаштування державного кордону Чернівецького прикордонного загону. Про це повідомляє пресслужба військової прокуратури Західного регіону України.
 
Сержант обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України). 
 
За даними слідства, вказаний прикордонник одержав 1500 євро хабара за сприяння у безперешкодному переміщенні поза митним та прикордонним контролем 60 ящиків тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії, а також невжиття заходів із припинення цієї діяльності.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницький.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews